Boek de Showband

Met de Sternse Slotlanders maak je van elk event een happening!

Op zoek naar muzikale invulling van je evenement, taptoe, concert of feest? De Sternse Slotlanders weten altijd de juiste toon te zetten en bieden een breed scale aan muzikale mogelijkheden. Van Showband, Opleidingsgroepen tot Sternse Drumline, van podiumoptreden, streetparade tot taptoe: altijd entertainment van hoog niveau. Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje bij onze groepen

Wat maakt de Sternse Slotlanders zo uniek

Onze show ook op jullie evenement!

Sternse Malletline

Actuele Showpresentaties

Showband

Taptoeshow

“Once Upon a Time”

Drumline

Streetparade en Drumline

“Samen”

Vraag hier een offerte aan

Speciale wensen of ideeën ? vraag het aan ons wij denken graag mee.

  Naam*

  Telefoon*

  E-mail*

  Groepskeuze*

  Datum keuze*

  Bericht

  U gaat akkoord met onze voorwaarden en privacy verklaring

  Beleef de actie van de Sternse

  Wat vinden onze leden van de Vereniging

  Na het bezoeken van een open repetitie ben ik in Oktober 2017 de uitdaging aan gegaan en lid geworden van deze zeer enthousiaste, leuke en gezellige vereniging. Ik had al wel enige ervaring opgedaan met het marcheren op straat, maar een extra element bij deze vereniging is het taptoe/show lopen. Dit was voor mij helemaal nieuw, maar het fijne aan deze club is dat ze mij goed hebben begeleid in dit traject. Met als uiteindelijke doel met zijn allen een zo goed mogelijk resultaat te bereiken en natuurlijk met het nodige plezier en lol tijdens de repetities en optredens.

  Wybe Bouma, Marimbaspeler, lid Korps Showband

  Als kind van een ‘drum-stel’ ben ik opgegroeid binnen de Sternse Slotlanders.  Mijn lidmaatschap was dan ook vanzelfsprekend. Het is mij met de paplepel ingegoten. Nu 22 jaar later ben ik nog altijd lid en speel ik al een aantal jaren bij de Showband. De vele bustripjes naar zowel binnen- als buitenland, de muzikale uitdagingen, de successen die wij als groep hebben behaald en de vriendschappen maken het lidmaatschap bij deze vereniging nog steeds een feestje. Muziek verbindt!

  Susanne de Lange, Bassdrumspeler, lid Korps Showband

  Ik zit bij de Sternse Slotlanders, omdat ik het leuk vind om in een groep muziek te spelen. De kleine optredens zijn ook leuk. Voor elk instrument zijn er verschillende partijen met verschillende moeilijkheidsgraden. Dus als je begint heb je een niveau dat goed voor je te doen is.

  Lianne Sirisantana, Xylofoonspeler, lid Opleidingsgroep Korps

  Ik ben inmiddels de derde generatie uit onze familie die bij de Sternse Slotlanders zit. Het is allemaal begonnen met mijn opa die er als eerste bij zat. Daarna mijn ouders, die elkaar daar ook hebben leren kennen en nu uiteindelijk mijn broertje en ikzelf.

  De Sternse Slotlanders is een gezellige en gastvrije vereniging, waar altijd wel iets te beleven valt. Het is een vereniging die altijd klaar staat voor zijn leden. De Sternse Slotlanders is een vereniging die zijn leden wil blijven uitdagen om het beste in hun naar boven te halen en hierdoor zo hoog mogelijk resultaten te behalen.

  Anouk Nammensma, lid Colorguard Showband

  Vanaf kleins af aan keek ik op naar de showband en colorguard die door het centrum van Franeker liepen. Voornamelijk de meiden met hun lange haren en een prachtige vlag in de handen inspireerden mij, dat wilde ik ook! En sindsdien ben ik vanaf mijn vierde jaar betrokken bij de Sternse Slotlanders. Het is een ontzettend gastvrije vereniging, een vereniging die ik als familie beschouw. Veel mooie en speciale momenten mee mogen maken. Een showband waar ik mijn passie kan uitoefenen en wat een stukje identiteit van mij is geworden.

  lid Colorguard Showband

  De Sternse Slotlanders is een vereniging die continu probeert mee te gaan met de tijd, door de activiteiten steeds weer tegen het licht te houden en te zoeken naar waarmee de vereniging het publiek enthousiast kan maken. Dit maakt dat de vereniging op velerlei manieren inzetbaar is en goed optredens ‘op maat’ kan verzorgen.

  Johannes Leeverink, Instructie Showband